dissabte, 15 de setembre del 2012

Benvinguts a l'optativa de 3r d'ESO "Escola Verda". Aquest és el nostre blog. Aquí anirem posant el que fem, el que volem fer, preguntes o coses que volguem aprendre, descobriments, conclusions a les que arribem,...
Tots esteu convidats a participar en aquest blog, de fet, la participació puja la nota!
El primer que farem és anar a veure com està la bassa, li farem una fotografia i així anirem veient com l'anem mantenint i com canvia.
Farem el mateix amb el jardí mediterrani, primer mirarem quines plantes han sobreviscut a l'estiu, i decidirem si n'ham de plantar més, arrencarem les males herbes, etc.
També tenim unes menjadores pels ocells. Les revisarem, les omplirem quan siguin buides i potser en posarem de noves.
Fent totes aquestes tasques podrem observar la fauna i la flora que tenim al nostre institut. Us quedareu sorpresos de la quantitat d'éssers vius que hi pot haver en un institut fet de barracons! (a més a més de nosaltres, és clar!). Intentarem fer un herbari i una làmina per cada espècie que trobem. Atenció als que se us dóna bé dibuixar, podeu ser de gran ajuda! Els altres no patiu, també podem fer fotografies o recollir mostres.
Finalment, sortirem més enllà de l'institut per veure alguns problemes mediambientals que tenim a nivell global del planeta: canvi climàtic, pluja àcida, forat de la capa d'ozó,... Buscarem informació i farem debats per tal de fer un pla d'actuació des de l'institut i des de casa. Tenim problemes greus i els hem de solucionar entre tots, qualsevol aportació, per petita que sigui, pot contribuir a millorar la situació del nostre planeta.
Espero que us agradi l'optativa i aprengueu moltes coses.

3 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Dimana, de l'optativa d'escola verda.

    ResponElimina
  3. Hola soc en Pere, ha escola verda espero que sigui una assignatura molt divertida perquè ho fem fora de classe.

    ResponElimina